Třetí místo v krajském kole PREZENTIÁDY

18.04.2017 15:25

Prezentiáda je týmová soutěž v prezentačních dovednostech pro dvou až tříčlenné týmy, určená středoškolákům a starším žákům základních škol. Do soutěže se zapojili někteří žáci našich osmých tříd.

Všechny týmy musely vypracovat prezentace na téma „Nejdůležitější věc na světě“ nebo „Jak (ne)učit ve škole“. Tato práce byla nejdříve hodnocena z grafické a obsahové stránky v nominačním kole, ze kterého byli vyhlášeni postupující do kol krajských, kde už se potkali s odbornou porotou. Ta hodnotila nejen prezentaci, ale také vystupování, projev a spolupráci celého týmu.

Tyršováci se opravdu snažili a do krajského kola, které se konalo 11. 4. 2017 na Ekonomicko-správní fakultě MU, se povedlo postoupit hned čtyřem týmům: Králové ze Slavkova ve složení Ondřej Válka, Jan Sáček a Adam Janek; Maton ve složení Ondřej Zrotál, Tomáš Jochman a Marek Košut; Modří draci ve složení Aneta Jeřábková a Tereza Leová; Ajťáci ve složení Sára Procházková, Martin Sedlák a Barbora Šujanová. Všichni se i přes nervozitu zhostili prezentování svého tématu před odbornou porotou výborně. Nejvíce porotu z našich týmů zaujali Ajťáci, kteří prezentovali jako nejdůležitější věc na světě technologie a svět IT, kdy posluchače vtipně provedli příběhem nakousnutého jablka a duhového okna a za to byli oceněni 3. místem.

Všem zúčastněným děkujeme za vzornou reprezentaci naší školy.

Zpět

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode