Smolné páté místo florbalistů

17.11.2016 20:12

Po dlouhé době se družstvo hráčů z naší školy opět zúčastnilo okrskového kola ve florbale. I když jsme vstupovali do turnaje bez jakéhokoliv očekávání, nakonec naše sestava v podání Janek, Krejčíř, Mlčoch, Hrabovský, Bůbela, Jurajda, Konečný, Chaloupka, Šmerda, Zrotal, Novák, Jochman příjemně překvapila.

První dramatický zápas jsme odehráli s reprezentanty ZŠ Bučovice 710. Celkového vítěze skupiny jsme porazili 2:1. Střelecky se prosadili nejlepší hráči týmu Mlčoch a Šmerda a v závěru nás podržel vynikajícími zákroky Janek.

V druhém zápasu jsme se utkali s Křenovicemi. V tomto utkání rozhodli individuální chyby během prvních několika minut. Po polovině zápasu jsme prohrávali 3:1. Proto jsme se rozhodli vložit vše do útoku, ale bohužel nám chybělo trochu toho florbalového štěstíčka a po třech tyčkách se uplatnilo pravidlo "nedáš, dostaneš". Konečný výsledek 5:2 nás nakonec nasměroval k boji o 5. místo.

V závěrečném utkání jsme se bleskově ujali vedení a prakticky celý zápas jsme výsledek kontrolovali. Těsně před koncem po individuální chybě soupeř korigoval na konečných 2:3. V poslední minutě se však projevily zkušenosti našich borců a míček jsme již soupeři nepůjčili.

Páté místo se zdá trochu málo po dobrých výkonech (dvě vítězství a jen jedna porážka), ale turnajová matematika byla neúprosná. I tak patří poděkování borcům za vzornou reprezentaci a příští rok se určitě porveme o lepší umístění.

Zpět

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode