Slavnostní ukončení školního roku.

26.06.2017 14:53

V pátek 23. června nastal konečně vytoužený den všech žáků a studentů. Ráno převzali svá vysvědčení a pak už nastaly tolik očekávané prázdniny, na které se těšily nejen děti, ale také jejich učitelé. Ti budou ovšem ještě týden připravovat prostory pro spojení původní budovy s novou přístavbou.

Pro žáky devátých ročníků byl tento den o to významnější, že si převzali svá poslední vysvědčení na základní škole. Stejně jako každým rokem se konala malá slavnost v krásném prostředí Divadelního sálu na slavkovském zámku. V deset hodin se zde sešli nejen nastrojení a najednou nezvykle vážní deváťáci a jejich učitelé, ale také rodiče a další příbuzní. Nechyběl ani hosté z radnice - člen RM pan Bc. Libor Eliáš a členka školské rady paní Romana Krchňavá.

Někteří z deváťáků si možná až nyní uvědomili, že devět let na základní škole opravdu končí a nastává nová etapa jejich života. A my jim do ní přejeme hodně štěstí, úspěchů a hlavně, aby se jim líbilo na školách, které si pro další vzdělávání vybrali.

Zpět

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode