Přespolní běh

03.10.2016 13:35

Ke klasickým podzimním závodům patří přespolní běh. Atmosféra ve Vyškově byla vynikající a pořadatelé zajistili i skvělé letní počasí. Naši žáci se účastnili ve všech dostupných kategoriích.

Jako první byl na programu závod mladších dívek. ZŠ Tyršova reprezentovaly Katka Čermáková, Tereza Zezulová a Simona Menoušková.  

Následovala kategorie „mladší chlapci“, ve které se nejlépe umístil dvaadvacátý Radim Hořínek. Deset míst níže se pak umístili Libor Tesař a Jakub Janek. O čtyři příčky za nimi doběhl Zdeněk Novák. Do padesátky se ještě vešel Štěpán Šmerda a teprve za ním naši soupisku uzavíral Sam Vinkler.

V kategorii starší dívky se díky vynikajícímu výkonu dostala na ten nejvyšší stupínek naše žákyně Zdislava Nováková. Nechala za sebou „o parník“ i vyškovské atletky. Ovšem dobrý výkon podaly i další naše běžkyně v této kategorii – čtrnáctá Adéla Žáková, jednadvacátá Adéla Pýrková a bojovný výkon předvedla i Petra Jeřábková.

Přespolní běh nakonec uzavíral závod starších hochů. Výborný výkon podal šestý Jirka Hrabovský. Patnáctý doběhl Martin Bůbela. Za nimi se umístili Ondra Mlčoch, Vladimír Poč a startovní pole uzavírající Jan Barák.

V celkovém hodnocení týmů se umístili mladší hoši na osmém místě z jedenácti týmů. Starším dívkám o pouhé dva body utekl bronzový stupínek ze sedmi družstev. Starší hoši získali šesté místo z deseti kolektivů. 

Zpět

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode