Vánoce s Tyršovkou

20.12.2013 11:28

Vánoce jsou za námi, začíná nový rok, vraťme se však ještě na chvíli k tomu, jak jsme prožili předvánoční čas na Tyršovce.
Už dlouho před Vánocemi se děti i učitelé připravovali na tradiční vánoční akademii. Všichni přemýšleli, jaké vystoupení připravit. Nakonec se vše jako vždy vydařilo. Početné publikum, které zaplnilo tělocvičnu do posledního místečka, mohlo zhlédnout bohatý program složený z vánočních písniček, říkanek, povídání a tanečků v podání dětí z prvního stupně.
Druhou část programu tvořilo vystoupení školního sboru a žáků druhého stupně. Vánoční atmosféru navodili pásmem nazvaným „Za Betlémskou hvězdou“. Přípravy se opět ujala osvědčená autorská dvojice M. Korbička (hudba) a Š. Navrátilová (texty). Příběh o narození Ježíška všechny přiměl se v tomto předvánočním shonu alespoň na chvíli pozastavit a zamyslet se nad tím, co pro nás vlastně Vánoce znamenají a proč je vůbec slavíme.
Obecenstvo všechny účinkující odměnilo zaslouženým potleskem a my jsme rádi, že se toto předvánoční setkání s rodiči stalo na naší škole dobrou tradicí.

Zpět

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode