Týden pohybových aktivit deváťáků

28.06.2014 12:30

Týden pohybových aktivit deváťáků tak bývá už čtvrtým rokem nazýván poslední týden školní docházky devátých ročníků na Základní škole Tyršova ve Slavkově u Brna. Dříve, než si žáci na zámku ve Slavkově u Brna slavnostně převezmou svá poslední vysvědčení, prožijí poslední týden na základní škole neformálním způsobem. Mimo školní budovu, mimo školní lavice mají možnost si společně zavzpomínat na roky strávené na základce.
V tomto školním roce přálo i počasí, takže všechny naplánované sportovní aktivity probíhaly podle plánu. V pondělí si žáci zaplavali a zahráli plážový volejbal na slavkovském koupališti, během úterního dopoledne si osvojili základní golfové dovednosti na golfovém hřišti ve Slavkově u Brna, ve středu si zasoutěžili proti Základní škole Komenského ve sportovním klání O pohár starosty a ve čtvrtek se vydali na turistickou vycházku spojenou s opékáním špekáčků.
Týden pohybových aktivit je součástí dlouhodobého školního projektu Optimalizace pohybového režimu školy – základ prevence poruch držení těla, proto i budoucí deváťáci se mohou těšit na zakončení své povinné školní docházky tímto způsobem.

Zpět

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode