Recitační soutěže

26.02.2016 11:38

V úterý 16. 2. 2016 proběhlo školní kolo v recitační soutěži – II. kategorie, tj. žáci 4. a 5. tříd. Z předchozích třídních soutěžních kol postoupilo 11 žáků. Výkony byly velmi kvalitní, některé děti předvedly téměř profesionální umělecký přednes.
Na první příčce se jednoznačně umístila Markéta Moudrá ze 4. třídy, druhé místo pak obsadil Samuel Vinkler z 5. ročníku. O třetí pořadí se podělili Michal Elzner ze 4. a Alžběta Šujanová z 5. třídy. Dva nejlepší recitátoři, tedy Markéta a Samuel, postupují do okresního kola ve Vyškově, kde budou v březnu reprezentovat naši školu. Držíme palce! Ve čtvrtek 25. 2. 2016 proběhlo školní kolo v recitační soutěži – I. kategorie, tj. žáci 2. a 3. ročníku.
Hodnotil se celkový projev, výraz při přednesu a zvládnutí textu. Všechny výkony byly velmi vyrovnané a porota tak měla těžké rozhodování. Všichni soutěžící byli velmi dobře připraveni. Umístění: 1. místo Jolana Karkošková (III.), Ondřej Svoboda (III.), 2. místo Soňa Kyselová (III.), Filip Tesař (II. A), 3. místo Erika Spáčilová (II. B), Vojtěch Horák (II. A).
Všem výhercům blahopřejeme.

Zpět

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode