Prezentiáda - vítězství v kraji

11.04.2016 13:22

Vynikajícího úspěchu dosáhli žáci naší školy na krajském kole prezentiády. Odměnou je postup do celostátního kola. 

Citujeme z  www.prezentiada.cz:

Páteční dopoledne na Ekonomicko-správní fakultě patřilo prezentující týmům základních škol z Jihomoravského kraje. Týmy si mohly vybrat z témat Škola snů nebo Den bez internetu. Výkony všech soutěžících byly na vysoké úrovni a odborná porota měla velmi těžké rozhodování o postupujícím vítězi.

Druhý v pořadí vystoupil tým Tři císaři ze Slavkova. Dvě slečny před prezentační plátno doprovodil sympatický mladý muž a celý tým si již od začátku svého prezentování získal pozornost porotců i publika. Velkou oporou jim byly připravené poznámky, ale soutěžící nezapomínali na důležitý kontakt s publikem. Prezentaci doprovodili vlastní anketou o závislosti na mobilních telefonech a připraveným videem pro pobavení.

Jako poslední soutěžící vystupující v prvním prezentačním bloku určil los tým Neporazitelní. U tohoto týmu byla vidět jistá nervozita, se kterou se však odvážně dokázali vypořádat. Stejně jako předchozí tým, nám představili -dnes pro mladé tak nemyslitelný- den bez internetu a i oni zpracovali krátkou anketu a vytvořili poutavé video. 

Nejdéle na svůj výstup si musel počkat tým Milever team. Před porotu přišel opět namíchaný tým dvou dívek a jednoho chlapce. V prezentaci se nebáli vtipkovat, ani zapojit porotu s diváky do jejich výstupu. Představili bezinternetovou nemoc, její příznaky a také možnosti jejího léčení. Ani oni nezapomněli na stručný průzkum mezi svými spolužáky a prezentaci taktéž doprovodili vtipným videem.

Pořadí:

1. místo: Tři císaři ze Slavkova (ZŠ Slavkov u Brna), ve složení: Adéla Červinková, Natálie Kučerová a Ondřej Mlčoch
2. místo: Šprtky (EKO Gymnázium Brno), ve složení: Šárka Schniedová a Tereza Smejkalová
3. místo: MILEVER TEAM (ZŠ Slavkov u Brna), ve složení: Alexandra Navarová, Veronika Novotná a Milan Kučera
4. - 6. místo: NEPORAZITELNÍ (ZŠ Slavkov u Brna), ve složení: Eliška Králíková, Tereza Zmzlá, Klučka

 

Zpět

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode