O pohár starosty

27.06.2014 12:53

Již tradiční akcí se stala sportovní soutěž "O pohár starosty města Slavkova", v níž se ve vybraných sportovních disciplínách utkají žáci ze ZŠ Tyršova a ZŠ Komenského. Pořadatelem letošního ročníku byla ZŠ Komenského a pro sportovní klání zvolila školní víceúčelový sportovní areál "na Tyršovce" a prostory tělocvičen obou škol. Akce se konala ve středu 25.6. 2014 za mírně zamračeného počasí.
Soutěže byly rozděleny do dvou kategorií - atletické a kolektivních sportovních her. V atletické části spolu soutěžili vybraní žáci, hoši i dívky, z každé školy v běhu na 60m, skoku dalekém, vrhu koulí a štafetovém běhu na 4x150m. Ze sportovních her probíhala pro kategorii hochů utkání v kopané a ve florbale a pro kategorii dívek zápas v přehazované, vybíjené a badmintonu.
Ve všech soutěžních disciplínách probíhaly velmi vyrovnané boje. Bodové výsledky byly po celou dobu soutěže velmi těsné a nakonec o vítězi rozhodlo sedum bodů. Vítězem letošního ročníku O pohár starosty se stala ZŠ Komenského. Soutěžící předvedli velmi pěkné výkony a statečně hájili barvy svých škol. Za to jim patří poděkování. Nesoutěžící spolužáci se svými vyučujícími zase podpořili své kamarády fanděním. Ukázalo se opět, jak je důležitá a přínosná spolupráce mezi oběma školami.

Zpět

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode