Dáda s žížalou

06.11.2014 09:25

Citujeme článek slavkovského webu. Této kulturně výchovné akce se zúčastnily i první tři ročníky naší školy.

"Smích více než šesti stovek dětí zněl ve čtvrtek 30. října ve velkém sále Společenského centra Bonaparte. Úsměv na tváři jim vykouzlila nestárnoucí Dáda Patrasová.

Ve dvou dopoledních představeních dětem ze školek a prvního stupně základních škol vysvětlila, proč a jak se třídí odpad. Zábavnou vzdělávací část prokládala novými písničkami s ekologickou tematikou i melodiemi, které ze svého dětství znaly i doprovázející učitelky. Sálem zněla i zlidovělá „Chytila jsem na pasece žížalu“.

O tom, že známá televizní tvář předškoláky i školáky stále oslovuje, svědčí i fakt, že obě představení byla během několika dnů vyprodána. Do sálu Bonaparte se tak sjely děti nejen z místních škol, ale i okolních obcí a Rousínova. Nadšení přitom nebyli jen školáci, ale i sama Dáda Patrasová. Po skončení představení si chválila, jak bylo publikum aktivní a přitom poslušné. Zejména v závěrečné části představení, kdy na pódium pozvala téměř půlku diváků, totiž museli Dádiny pomocníci – klauni – být velmi ostražití. Více než stovka dětí si však „diskotéku“ užila s úsměvem."

Zpět

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode