Běh naděje

12.09.2013 11:32

Ve čtvrtek 5. září se v krásném prostředí slavkovského zámeckého parku konal další ročník Běhu naděje, jehož pořadatelem byla ZŠ Tyršova. Jde o sportovně společenskou humanitární akci volně navazující na Běh Terryho Foxe. Jejím hlavním cílem je získat z dobrovolných příspěvků účastníků finanční prostředky na výzkum rakoviny a zároveň při pohybu na čerstvém vzduchu udělat alespoň něco málo pro své zdraví.
Letošního Běhu naděje se ve Slavkově zúčastnili hlavně žáci zdejších základních škol. Účastníci se nejprve řádně zaregistrovali a poté už se mohlo startovat. Někteří Účastníci poctivě běželi, jiní si udělali pěknou procházku parkem. Při této akci totiž dvojnásob platí, že není důležité vyhrát, ale zúčastnit se. Všichni byli nakonec odměněni malým občerstvením a diplomem. Doufáme, že i příští ročník Běhu naděje proběhne stejně úspěšně a že i počasí bude této akci přát stejně jako loni a letos.
Na závěr patří velký dík hlavnímu organizátorovi ing. Milanu Florianovi, paní Jitce Florianové a učitelům ZŠ Tyršova, kteří se podíleli na organizaci a zdárném průběhu celé akce. Dík patří také sponzorům, kteří slavkovský Běh naděje podpořili. Za spolupráci samozřejmě děkujeme také slavkovské radnici, Zámku Slavkov-Austerlitz a Technickým službám města Slavkova.

Zpět

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode